Nog meer klantenkaarten op myShopi!

Er zitten al 140 klantenkaarten in myShopi. Niet slecht! Toch kan het voorvallen dat je een bepaalde klantenkaart niet meteen terugvindt.

De oplossing? Scan de voor- en achterzijde van de kaart in en wij zetten ze in de myShopi-app.* Het myShopi-team en de 600.000 andere myShopi-gebruikers zullen je eeuwig dankbaar zijn.

*Wij zorgen er uiteraard voor dat jouw persoonlijke gegevens verwijderd worden bij het integreren van jouw klantenkaart.

Voeg de foto van een klantenkaart toe

Zorg ervoor dat de foto scherp en compleet is. De afbeelding zal gebruikt worden in de app. Indien er persoonlijke gegevens zichtbaar zijn, dan zullen wij deze onzichtbaar maken.

Zorg ervoor dat de foto scherp en compleet is. Wij moeten de barcode of QR-code van de kaart kunnen lezen.